Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Wella Professionals – o podoabă capilară sănătoasă și frumoasă

Wella Professionals este un renumit brand german care ocupă o poziție de lider la nivel mondial în producția de produse pentru păr. Seria profesională de produse a fost inițial destinată îngrijirii părului în saloanele de frumusețe, de către specialiști în domeniu, însă, ulterior remediile Wella au început să fie utilizate și în condiții casnice.

Produsele conțin uleiuri naturale, diverse extracte și alte ingrediente care au un efect benefic asupra părului. Vitaminele și mineralele pătrund adânc în structura buclelor, revitalizându-le din interior. Specialiștii Wella au creat mai multe linii pentru caracteristicile individuale ale diferitelor tipuri de păr, iar cele mai populare sunt:

 

  • Wella invigo Volume Boost

 

Această serie este concepută pentru a adăuga volum părului. Produsele sunt destinate părului normal și subțire, iar formula acestora se bazează pe 2 ingrediente esențiale care ajută la conferirea volumului. Extractul de bumbac este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și emoliente, având proprietatea să mențină un nivel optim de umiditate în fire. Polimerii ajută la crearea volumului natural și la menținerea acestuia pentru o lungă perioadă de timp. În plus, facilitează procesul de aranjare a părului.

 

 

  • Wella Enrich

 

Seria include produse pentru hidratarea și hrănirea părului. Dacă aveți șuvițele deteriorate și lipsite de viață, cu vârfurile despicate, atunci mijloacele de îngrijire din această linie sunt cele mai potrivite pentru dvs. Remediile Wella Professionals se bazează pe ingrediente valoroase, care hidratează intens firele, le conferă strălucire și un aspect sănătos. De asemenea, le restabilește elasticitatea și facilitează pieptănarea. 

 

 

  • Wella Balance

 

Specialiștii mărcii germane au dezvoltat o linie specială anti-mătreață pentru pielea problematică. Cu utilizarea regulată a produselor Wella Balance părul va avea un aspect sănătos și frumos, iar senzația de mâncărime va dispărea instantaneu. Compoziția produselor include extract de keratină și lotus, care tonifică pielea și regenerează șuvițele. De asemenea, în șampoane este inclus zincul, care este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene.

 

  • Wella Nutricurls

 

Produsele din această serie sunt concepute pentru părul ondulat. Absența sulfaților din compoziție are un efect benefic asupra structurii firelor, regenerându-le din interior. Cosmeticele hrănesc părul cu microelemente necesare pentru menținerea buclelor elastice și frumoase. Un complex special NourisIn cu extract de germeni de grâu, vitaminele A și E, acizi grași și ulei de jojoba elimină uscăciunea și fragilitatea chiar după prima aplicare, astfel încât firele devin mai sănătoase.

Utilizarea regulată a remediilor Wella Professionals are un efect pozitiv, firele devenind sănătoase, mătăsoase și strălucitoare. Astfel, pentru a avea un păr frumos, nu ezitați să îl îngrijiți cu produsele acestui renumit brand.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*