Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Se vor mai închide cazinourile stradale în 2021?

O întrebare pe care majoritatea jucătorilor și-au pus-o încă de anul trecut. Pandemia care a ajuns și în România în 2020 a dat peste cap majoritatea sectoarelor din business, iar acest lucru i-a făcut pe antreprenori și pe oamenii de rând să se întrebe dacă această perioadă sumbră se va repeta și în 2021.

Pentru majoritatea pariorilor și jucătorilor de cazinouri 2020 a venit cu o închidere temporară a tuturor sălilor de jocuri și agențiilor de pariuri. Un avantaj l-au avut operatorii care dețin și o platformă online unde jucătorii se pot relaxa cu jocurile de cazino.

Aceasta a fost singura variantă prin care jucătorii puteau accesa jocuri de cazino precum Sizzling Hot, Book of Ra Deluxe sau Lucky Lady Charm. Bineînțeles că nu toți jucătorii aveau conturi deschise pe platformele online de cazinouri, dar situația pandemiei a fost un avantaj pentru operatorii care își desfăşoară activitatea exclusiv în mediul online deoarece au atras tot mai mulți jucători care nu au mai avut acces la sălile de jocuri stradale.

Deși a fost o perioadă grea atât pentru jucători cât și pentru operatorii de jocuri de noroc, pandemia ne-a forțat să facem un pas către evoluție și să ne focusăm atenția către mediul online. Acest lucru poate fi și un beneficiu pentru jucători deoarece lucrurile stau mai bine pe platformele online de jocuri de noroc din câteva motive.

Bonus de bun venit

În primul rând, atunci când alegi să joci la cazinourile online beneficiezi la majoritatea cazinourilor de un bonus de bun venit care de multe ori este unul consistent. Majoritatea cazinourilor online oferă bonusuri în bani și rotiri gratuite sau freebet-uri la prima depunere.

Există chiar și cazinouri care oferă bani bonus gratuiți fără a fi nevoit să faci o depunere, ci doar prin înregistrarea pe platformă și verificarea contului. Acesta este un motiv în plus pentru care mulți jucători au ales să joace exclusiv la cazinourile din mediul online. De asemenea, pe lângă bonusul de bun venit, majoritatea cazinourilor oferă bonusuri și promoții constant sau cu diferite ocazii.

Eficiența

Un alt avantaj al cazinourilor online este reprezentat de eficiență. Nu mai ești nevoit să te deplasezi la cazinoul stradal și să te mulezi după un anumit orar deoarece ai acces la o multitudine de jocuri de cazino direct din confortul casei la orice oră.

Este de amintit faptul că vei găsi mult mai multe jocuri de cazino în mediul online decât în cazinourile stradale deoarece există mai mulți furnizori de jocuri de cazino pentru mediul online decât offline.

Cazinouri stradale – program limitat

Închiderea cazinourilor stradale în 2021 nu a fost luată în calcul de nimeni până în prezent, în schimb acestea funcționează cu un program limitat și nu mai sunt deschide non-stop.

Este posibilă orice variantă pentru 2021, acest aspect având legătură directă cu evoluția pandemiei și cu deciziile celor de la conducere. Până în prezent nu se preconizează nicio reînchidere a cazinourilor, dar dacă vrei să fii sigur că ai acces la jocuri de cazino în orice situația atunci este bine să îți deschizi un cont la un cazino online.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*