Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Tânăr de 22 de ani, mort după ce s-a izbit cu mașina în niște copaci

Accidentul s-a produs, joi, după ce Petrișor Serenciuc, de 22 ani, din Suceava a condus autoturismul marca Mercedes Benz, pe strada Calea Unirii din localitate, având direcția de deplasare dinspre centrul municipiului către cartierul Burdujeni. Pe sectorul cuprins între intersecţia cu str. Cernăuţi şi Grupul Școlar Industrial nr. 2, din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind suprafaţa carosabilă, prin partea dreaptă având în vedere direcţia sa de mers. Autoturismul s-a oprit în zona unui teren viran cu vegetaţie înaltă, după impactul cu mai mulţi arbori.

În urma impactului conducătorul auto, aflat singur în autovehicul, a fost proiectat în afara habitaclului. Mai multe persoane care au oprit imediat la faţa locului, au observat faptul că de sub capota autoturismului marca Mercedes ieşea fum, intervenind cu extinctoarele personale.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi autospecializate ISU.
Conducătorul auto a fost preluat de către cadrele medicale, efectuându-se manevre pentru resuscitarea acestuia. Ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dar la ora 18:15 a fost constatat decesul acestuia.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*