Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Când scăpăm de pandemie în România. Anunțul făcut de ministrul Sănătății

Prin vaccinare, în 6-9 luni am putea scăpa de pandemie, susține Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. De asemenea, acesta a mai spus că respectarea regulilor le-ar câștiga timp autorităților.

În șase-nouă luni, prin vaccinare, pandemia ar putea fi oprită, a declarat Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Ministrul Voiculescu a mai spus că respectarea regulilor de către români le-ar mai câștiga timp autorităților.

„Prin respectarea regulilor, putem să câştigăm timp şi să salvăm viaţa celor mai vulnerabili. De scăpat din asta o să scăpăm prin vaccinare. Este prima dată când avem o şansă reală, o speranţă. Într-un timp definit, cât de cât definit, putem să vorbim despre 6-9 luni, am putea să scăpăm de această pandemie. Gândiţi-vă cum vedeaţi lucrurile în martie anul trecut! Gândiţi-vă dacă nu cumva în martie anul trecut, sigur, când toţi credeam că o să fie de scurtă durată, dar dacă v-ar fi spus cineva că în iarna următoare o să fie mai rău. Gândiţi-vă cum aţi fi primit atunci vestea că există un vaccin şi că există o scăpare! Nu cumva aţi fi zis: hai să vină mai repede şi hai să facem lucrurile cât mai repede?”, a afirmat ministrul la Antena 3.

Sursa: evz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*