Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Șanse mai mari de câștig când pariezi live

Pariurile live au cunoscut o creștere foarte mare a popularității în ultimii ani în rândul pariorilor din România și nu numai. Acest lucru se datorează dozei mai mari de adrenalină pe care ți-o oferă pariul atunci când urmărești meciul în direct și a profiturilor mari pe care le poți obține dacă ești atent la aspectele care contează. O îți detaliez ce trebuie iei în calcul și la ce trebuie fii atent atunci când alegi pariezi live.

Pariuri live – câștiguri uriașe

În primul rând trebuie știi pariurile live îți pot aduce profituri uriașe dar în același timp te pot falimenta foarte ușor. Când pariezi live ai posibilitatea de a plasa un număr mare de pariuri într-un timp scurt, dar și pariul zilei. Asta înseamnă poți rula sume mari de bani în câteva minute sau ore, deci și câștigurile sau pierderile vor fi exponențial crescute față de pariurile pre-meci.

Un alt aspect foarte important este trebuie iei decizii rapid atunci când pariezi live, deci implică un autocontrol foarte bun al emoțiilor și o gândire foarte limpede pentru a analiza corect ceea ce se întâmplă în meci și pentru a lua cele mai bune decizii.

Pentru a paria live trebuie ai putere de concentrare deoarece lipsa acesteia duce la rezultate slabe și la pierderea unor sume de bani importante într-un timp scurt.

Casa de pariuri

Al doilea lucru important este îți alegi atent casa de pariuri la care decizi pariezi live. Pentru a alege cea mai bună casă de pariuri online unde pariezi live trebuie analizezi numărul de meciuri și opțiunile de pariere pe fiecare partidă.

De asemenea, platforma de pariuri live trebuie aibă un delay cât mai mic pentru ca pariurile fie blocate cât mai rar și datele se actualizeze cât mai repede. Platforma de pariuri pe care o alegi trebuie plaseze pariurile cât mai repede atunci când apeșipariază”, pentru altfel există posibilitatea ca pariul nu fie plasat.

Pentru a avea cât mai multe şanse de câștig trebuie ai un money management bine pus la punct înainte de meci, chiar dacă acesta este mai flexibil decât în cazul pariurilor pre-meci. Este indicat stabilești o miză fixă pentru fiecare pariu sau o limită de miză.

De asemenea, trebuie știi exact pe ce pariezi dinainte. Trebuie cunoști foarte bine sportul, competiția pe care pariezi și fiecare echipă din meci. În concluzie, trebuie fii foarte bine documentat înainte de a începe meciul pe care vrei pariezi live.

Un alt aspect important este pariezi doar pe ce poți urmări live video. Este foarte indicat pariezi la o casă de pariuri care oferă transmisiuni live pentru meciurile pe care pariezi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*