Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

A IX-a ediție a Conferinței Internaționale „Student în Bucovina”

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează cea de-a IX-a ediție a Conferinței internaționale Student in Bucovina. Evenimentul, care va avea loc pe 18 decembrie 2020, în format on-line, se va desfășura sub egida Ministerului Educației Naționale (MEN).

Conferinţa va debuta la ora 10.00, pe platforma google meet. La această ediție vor participa aproximativ 100 de studenți, de la programele de studii de licenţă, masterat şi doctorat, care vor reprezenta următoarele universități: Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea Tehnică a Moldovei – Republica Moldova, Universitatea Națională de Tehnologii Alimentare din Kiev– Ucraina, Universitatea Națională „Yuriy Fedkovych” din Cernăuți – Ucraina, Universitatea de Stat de Medicină din Cernăuți – Ucraina, Academia Națională de Tehnologii Alimentare din Odessa – Ucraina, Universitatea de Stat de Tehnologii Alimentare şi Comerţ din Kharkiv – Ucraina, și Universitatea din Rzeszow – Polonia.

Evenimentul se adresează „exclusiv studenţilor”, având rolul de a-i ajuta să deprindă interesul şi abilităţile necesare pentru cercetare, începând de la nivelul studiilor de licenţă. Prezenţa studenţilor din alte centre universitare româneşti şi din străinătate dovedeşte prestigiul internaţional al conferinţei şi, în acelaşi timp, reprezintă o nouă oportunitate pentru universitatea noastră de a dezvolta proiecte didactice şi de cercetare în parteneriat cu alte centre universitare.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*