Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Lucrări de reparații pe Varianta Ocolitoare Suceava

Pe fondul unor degradări la nivelul suprafeței carosabile, constatate în cadrul reviziilor zilnice, în dimineața zilei de 15 decembrie 2020 vor fi executate lucrări de reparații pe Tronsonul 1 al Variantei Ocolitoare Suceava, km 1+400, în zona viaductului situat între DN 2 și giratoriul din zona Moara. Porțiunea afectată a fost semnalizată corespunzător de către lucrătorii Secției Drumuri Naționale Suceava.

Potrivit DRDP Iași, întregul obiectiv este în perioada de garanție, iar lucrările de reparații vor fi executate de constructorul care și-a adjudecat contractul de proiectare și execuție. Reamintim, lucrările la Varianta Ocolitoare a municipiului Suceava au fost executate de asocierea Autotehnorom SRL (lider), SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL, garanția oferită de constructor fiind de 7 ani de la data recepției.

 DRDP Iași face apel la înțelegere din partea participanților la trafic, cu recomandarea de a circula cu prudență și cu respectarea semnalizării instituite în zona afectată.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*