Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Daruri împărțite de polițiștii suceveni copiilor săraci, de Moș Nicolae

Moş Niculae vine la copiii cuminţi….este credinţa veche care îi responsabilizează pe micuţi şi îi face să aştepte nerăbdători pe bătrânul care aduce cadouri dar uneori și nuielușe celor neastâmpărați.

Sunt însă copii care au fost cuminţi, care îşi ajută părinţii la treburile casnice şi care au rezultate bune la școală, însă pe care soarta uneori îi uită şi îi împinge spre marginalizare şi izolare din motive subiective ce ţin de cele mai multe ori de lipsurile financiare ale familiei.

Moş Niculae nu îi uită însă niciodată pe copiii pe care îi iubeşte atât de mult. Şi anul acesta Moşul a făcut un pact cu poliţiştii suceveni şi a ajuns la peste 50 de copii aflați în ocrotirea Centrului de la Sfânta Vineri sau din familii cu posibilităţi financiare reduse.

Alături de partenerul tradițional, dl. Brian Douglas, poliţiştii şi-au asumat din nou  datoria de a face viaţa mai frumoasă celor cu care soarta a fost mai vitregă.

Peste 50 de copii de la Centrul Sfânta Vineri și din localități rurale arondate municipiului Suceava au primit vizita Moșului în perioada 04-05.12.2020, în ajunul Sfântului Nicolae. Micile cadouri și dulciurile primite au mai alinat din suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică.

Unii dintre ei au rezultate foarte bune la şcolaă chiar dacă sunt nevoiţi să îşi facă temele la lumina lumânării.

La rândul lor copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii, rugăciuni religioase şi cel mai important cu ……zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*