Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Un șofer beat criță a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi a căzut în albia unui râu

Un accident rutier produs de un șofer beat criță a avut loc sâmbătă seară, pe raza localității Râșca. Gheorghe N, de 27 de ani, din comuna Bogdănești, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot, pe D.J.155A, pe raza localității Rîșca, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat într-un cap de pod, apoi a ajuns în albia unui râu.

Șoferul a fost rănit și  transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni. El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,32 mg/l, alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Mun. Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta a fost verificat în baza de date de polițiști și nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*