Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

19 zile de prevenire a violenței și agresiunii asupra copiilor și tinerilor desfășurate la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc

În perioada 1-19 noiembrie 2020, la Colegiul Silvic ,,Bucovina,, Câmpulung Moldovenesc, s-a desfășurat Campania 19 zile de prevenire a violenței și agresiunii asupra copiilor și tinerilor.

Activitățile au scos în evidență importanța educației ca modalitate de prevenire a violenței. Acestea s-au desfășurat pe zile, fiind implicat un număr de 400 de elevi.

Am realizat acțiuni pentru schimbarea comportamentului social, pentru educația și mobilizarea copiilor și tinerilor din această școală,ne spune prof.Nedelea Raluca

Toate temele cuprinse în această Campanie au fost diseminate la nivel de școală și astfel elevii au învățat despre prevenirea violenței, neglijării ,muncii copiilor ,pedepselor corporale, prostituției,pornografiei, traficului de copii,turismul sexual al copiilor ,practici tradiționale dăunătoare,malnutriție și răpirea copiilor.De asemenea copii au realizat ,, cercuri ale compasiunii,, față de victimele violenței. Au compus poezii și imnuri dedicate copiilor supuși violenței.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*