Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Cum să câștigi la Sizzling Hot?

Sizzling Hot este unul dintre cele mai populare sloturi din toate timpurile și, totodată, unul dintre cele mai vechi jocuri. Este un slot care are la bază un concept simplu și în același timp este foarte distractiv putând aduce profituri considerabile dacă iei în calcul câteva aspecte importante.

Sizzling Hot este un slot format din 3 linii și 5 role pe care apar simboluri formate din fructe și șeptari. Cele mai mari câștiguri sunt date de linii formate din simbolul 7. Majoritatea jucătorilor de cazino vorbesc foarte de des de linii de șeptari. Indiferent de miza pe care o joci, atunci când îți apar pe ecran cinci bucăți de 7 în linie, să fii sigur că ai înregistrat un câștig mare. Apoi vin în ordine descrescătoare ca și câștig fructele. De la pepeni și struguri care plătesc foarte bine până la cireșe, portocale și lămâi. Nici cele din urmă nu oferă o plată mică dacă reușești să prinzi câte 5 în linie. Sizzling Hot oferă și un simbol scatter, steluța. Acestea plătesc începând cu 3 steluțe și nu contează unde apar pe ecranul de joc, acestea plătind în orice combinație. Atunci când primești pe ecran 5 astfel de scatteruri, vei obține un câștig destul de mare.

Aduce profit

Pe lângă relaxarea pe care o aduce acest slot atunci când este jucat, fiecare jucător se gândește, evident, la profit. Există câteva aspecte la care trebuie să fii atent pentru a înregistra profit jucând Sizzling Hot. În primul rând trebuie să alegi o miză confortabilă pentru tine în funcție de bugetul pe care îl ai alocat pentru jocuri de noroc. Miza minimă care poate fi jucată la Sizzling Hot este de 0,05 RON. Pentru a alege o miză potrivită bugetului tău ar trebui să iei în calcul ca bugetul să îți ajungă pentru aproximativ 200 rotiri. Asta înseamnă că dacă ai un buget de 100 RON, o miză optimă ar fi 0,5 RON.

Funcția Gamble

Un alt aspect important este funcția gamble. Gamble este o funcție prin care poți dubla câștigurile dacă nimerești culoarea dintre roșu și negru. Deși este o funcție care îți poate aduce câștiguri importante, trebuie să nu abuzezi de ea, deoarece te poate duce în pierdere.

Mărește miza

Un al treilea sfat pentru a câștiga la sizzling hot este să nu mărești miza după ce ai înregistrat un câștig și să aștepți câteva rotiri pentru a putea face asta, deoarece dacă ți s-a oferit un câștig mare pe acea miză, este de așteptat ca rolele să se învârtă fără noroc în rotirile imediat următoare.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*