Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

PublicWin – cel mai mare bonus până la 2000 lei

PublicWin este una dintre cele mai mari agenții de pariuri online și au licență pe piața din România până în 2027. Au existat în trecut și agenții de pariuri PublicWin stradale dar acestea s-au închis cu ceva timp în urmă. Spun acest lucru deoarece vei vedea pe unele site-uri informații despre agenții de pariuri Publicwin stradale, dar acestea nu mai există. Datorită faptului că PublicWin s-a axat pe mediul online, aceștia au venit și cu câteva avantaje cu mult peste ceea ce oferă concurența. Fie că vorbim de bonusul sau bun venit sau de bonusurile care ți se oferă pe parcursul timpului, PublicWin este întotdeauna în top în ceea ce privește bonusurile.

Prima depunere la PublicWin

Atunci când efectuezi prima depunere la PublicWin vei avea parte de unul dintre cele mai mari bonusuri pe care le oferă agențiile de pariuri online. Bonusul de bun venit constă în 200% din valoarea depunerii în limita a 2000 RON. Acest bonus trebuie activat. Pentru a fi eligibile pentru activarea bonusului, biletele trebuie să conțină minim 3 evenimente, iar cota fiecărui eveniment nu trebuie să fie mai mică de 1.50. Mai apoi, va trebui să rulezi bonusul o singură dată pe bilete de minim 6 evenimente și o cotă minimă de 1.30 pentru fiecare dintre acestea.

Deși pare complicat de activat acest bonus, este de fapt foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să faci prima depunere și să accepți bonusul care ți se oferă. Mai apoi vei găsi acest bonus în secțiunea bonusuri inactive. Pentru a activa bonusul trebuie să pui pariuri cu miză în bani reali, chiar și pariuri cobimante. După ce se activează bonusul trebuie să pariezi cu banii bonus iar dacă vei avea bilete câștigătoare cu acești bani, bonusul se va transforma în bani reali și va fi al tău.

Bonus atașat celui de bun venit

Pe lângă bonusul de 200% până la 2000 RON, PublicWin mai oferă un bonus atașat celui de bun venit. În funcție de valoarea primei depuneri, vei beneficia de rotiri gratuite în secțiunea Cazino de pe platforma PublicWin. La o depunere sub 50 RON ți se vor acorda suplimentar 10 rotiri gratuite, la o depunere de 50 RON 25 rotiri gratuite, la 100 RON 50 de rotiri gratuite, la 300 RON vei primi 150 rotiri, la 500 RON 250 rotiri, la 800 RON 400 de rotiri și cel mai multe rotiri gratuite le vei primi când faci o depunere de 1000 RON, respectiv vei primi 500 rotiri gratuite la sloturi. Cel mai important aspect este faptul că suma câştigată din rotirile gratuite nu necesită rulaj și se transformă automat în bani reali.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*