Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Doi angajați de la o stație de carburanți au ajuns la spital după o explozie

Doi angajați de la o stație de carburanți din municipiul Câmpulung Moldovenesc au ajuns la spital, joi, după o explozie. Bogdan E., de 22
ani și Valentin B., de 25 ani, angajați la punctul de lucru din mun. Câmpulung Moldovenesc al Rompetrol au deschis un cămin subteran situat lângă pompele de alimentare cu carburant, prin interiorul căruia circulă conductele de alimentare ale pompelor. Deoarece interiorul căminului era inundat parțial cu apă, cei doi angajați au introdus în interior o pompă electrică pentru evacuarea apei acumulate.

Bogdan E. a intrat în interiorul căminului pentru a porni pompa, aceasta producând un scurtcircuit electric care a provocat aprinderea gazelor acumulate în interiorul căminului. Aprinderea gazelor a fost însoțită de o deflagrație de mică anvergură, care nu a provocat distrugeri de bunuri în stația Peco. Cele două victime au fost transportate la spital, fiind diagnosticate cu „arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul feței și al mâinilor”.

Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”, „neluare a
măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*