Miercuri 28 Iulie 2021, Actualizat acum 208 zile 12:00 am

 

Alertă Cod Portocaliu pentru județul Suceava. Ce ne așteaptă în următoarele zile

Meteorologii au emis o alertă Cod Galben pentru județul Suceava în intervalul de valabilitate: 25 septembrie, ora 23:00 – 27 septembrie, ora 06:00. Sunt așteptate cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică temporar accentuată, intensificări ale vântului.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în intervalul menționat va ploua în toate regiunile, iar cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp.
Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă în regiunile vestice, sâmbătă în nord-vest, centru, sud și la munte, iar seara și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică, în jumătatea de est a țării.

Se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Vântul se va intensifica treptat în toată țara, cu viteze la rafală în general de 45…60 km/h, iar în zona montană înaltă de peste 100…110 km/h. În Moldova, Muntenia și Dobrogea, începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, vor fi rafale de 60…80 km/h.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*