Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

(P) Iată 3 metode prin care poți câștiga mai mult spațiu pe balcon!

Balconul este unul dintre locurile potrivite pentru relaxare la finalul unei zile dificile. Fie că vrei să bei o ceașcă de ceai, să desenezi, să scrii sau, pur și simplu, să petreci puțin timp într-un loc cozy, spațiul de care dispui poate influența foarte mult desfășurarea acestor activități.

Majoritatea persoanelor vor să creeze pe balcon un colț de relaxare, adăugând lucruri cât mai confortabile și care îi fac să se simtă bine. Dacă spațiul pe care îl ai la dispoziție nu este limitat, atunci poate ai avea nevoie de câteva idei, care să te ajute să te organizezi mai bine.

Iată cum poți câștiga spațiu pentru a avea balconul de vis:

 

  • Alege o masă pliabilă

 

Dacă îți dorești să ai un spațiu pe care să îl poți folosi pentru a bea o cafea sau chiar pentru a mânca, atunci cea mai bună variantă este alegerea unei mese pliabile. Există o mulțime de modele, atât pe internet, cât și în magazinele de specialitate, așa că nu trebuie să îți faci griji, cu siguranță vei găsi unul pe gustul tău.

Poți alege și în funcție de dimensiuni și o poți amplasa pe ce perete îți dorești, în așa fel încât să folosești spațiul rămas liber în favoarea ta. De asemenea, poți opta și pentru două scaune, care să fie tot pliabile. În felul acesta, le poți depozita ușor și îți vor fi întotdeauna la îndemână.

 

  • Folosește polițe suspendate

 

Dacă nu ai un balcon foarte mare și ai nevoie și de spațiu de depozitare, atunci o variantă foarte bună pe care nu trebuie să o neglijezi ar fi să folosești polițe suspendate. Pe ele poți așeza diferite obiecte sau chiar cutii și, astfel, câștigi mai mult spațiu.

De asemenea, dacă ești o persoană căreia îi plac plantele și florile, pe polițele suspendate poți pune diverse ghivece, care să îi dea balconului tău un aer cât mai chic.

 

  • Renunță la întinsul rufelor pe balcon

 

O altă metodă eficientă pentru a câștiga spațiu pe balcon este să renunți la întinsul rufelor pe sârmă. Nu doar că ocupi mult loc cu această operațiune, dar este o pierdere de timp și pentru tine.

Dacă vrei să scapi de aceste griji și balconul tău să arate mult mai bine din punct de vedere estetic, atunci mașinile de spălat haine cu uscător reprezintă cea mai bună opțiune pentru tine. În plus, există o mulțime de alte beneficii, pe care ți le aduce un astfel de aparat electrocasnic.

 

Doar tu îți poți amenaja cel mai chic și confortabil balcon în care să te relaxezi și să îți petreci timpul liber. Dacă dispui de un spațiu limitat, folosește fiecare resursă și orice metodă te ajută să câștigi spațiu, pentru a obține colțul perfect. Astfel, balconul tău poate fi și cozy și spațios, în același timp, dacă ai grijă de fiecare aspect menționat anterior. Mai mult, dacă alegi piese de mobilier multifuncționale, atunci acesta va deveni și loc de depozitare.

Surse foto: pixabay.com/ro; pinterest.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*