Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Accident cu două mașini la Gura Humorului. Unul dintre șoferi era băut

Un șofer din Botoșani a produs un accident rutier, joi seară, în intersecţia str. Piaţa Republicii cu str. Mihail Kogălniceanu din orașul Gura Humorului, la intrarea pe podul peste pârâul „Humor”.

Mihăiță Amarfei, de 26 de ani, din comuna Coțușca, conducea autoturismul marca Mercedes-Benz Sprinter, ce tracta o remorcă de transport auto, iar pe str. Piaţa Republicii din Gura Humorului, pe banda I, având direcţia de
deplasare Suceava către Frasin, a pătruns în intersecţia semaforizată cu str. Mihail Kogălniceanu, iar înainte de a pătrunde pe podul peste pârâul „Humor”, unde sectorul de drum se îngustează spre banda II, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers de pe banda I pe banda II, acroşând lateral cu partea stângă a remorcii, autoturismul marca VW Golf condus de către Mistalschi Narcis de 44 ani din Gura Humorului, care circula pe banda II, în aceeaşi direcţie de mers.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto Amarfei Mihăiţă nu a oprit la faţa locului, ci şi-a continuat deplasarea către Frasin, însă s-a oprit în incinta unei staţiei de Carburanţi, unde a fost ajuns şi de către conducătorul auto Mistalschi. Botoșăneanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă șoferul sucevean avea 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițișii fac cercetări pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*