Marti 21 Septembrie 2021, Actualizat acum 263 zile 12:00 am

 

Ministrul Educației, Monica Anisie: Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, spune că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său, pentru că ”orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”, iar “toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”. “Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?”, se întreabă Anisie.

“Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!

Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!

Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală!

Fiindcă sunt sinceră, nu e bine!

Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?

Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!

Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că #VaFiBine!

Noapte liniștită, dragi prieteni”!
Sursa: Ziarul de Iasi


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*