Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Măști de protecție mai eficiente de la Coneltex

Încă din luna martie a acestui an, țara noastră a început să se confrunte cu o pandemie fără precedent. Virusul corona a făcut deja mii de victime la noi și sute de mii în toată lumea. Pare că nu se mai sfârșește situația în care ne aflăm, deși numărul de cazuri se află în scădere. De fapt, ba scade, ba crește și nimeni nu știe cu exactitate în ce direcție ne îndreptăm.

Încă din luna iunie, la nivel național s-a impus obligativitatea de a purta măști de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun, iar cei ce nu se conformează riscă amenzi drastice, deloc ieftine. Ba, mai mult decât atât, în mod constant sunt efectuate controale în toate aceste spații. Până la ora actuală au fost aplicate multe amenzi chiar și companiilor în cadrul cărora angajații nu purtau măști de protecție.

Putem afirma că deja ne-am obișnuit cu aceste accesorii. Fiecare dintre noi are rezerve și mereu avem câte o mască în buzunar sau în geantă.

Cât de eficiente sunt măștile din comerț?

Dată fiind cerința de pe piață, în tot mai mare creștere, din ce în ce mai multe supermarket-uri și magazine de tot felul au început să comercializeze măști de față. Însă întrebarea este: sunt toate eficiente?

Răspunsul este unul simplu – nu. Nu este suficient să avem gura și nasul acoperite cu orice tip de material, contează mai mult cât de dens este acesta. Să avem pe față pur și simplu o eșarfă subțire, în niciun caz nu este de efect. Dimensiunile acestui virus sunt extrem de mici, așadar, pentru a fi cu adevărat protejați, avem nevoie de măști realizate din mai multe straturi de material, cu filtru.

Descoperiți măștile de protecție de la Coneltex!

Încă din luna martie, de la începutul pandemiei în România, echipa CONELTEX s-a gândit la variante de măști de protecție care să vină în sprijinul tuturor celor ce își doresc o protecție eficientă împotriva virusului. Pe atunci era o adevărată criză de măști și cu greu le mai găseam pe piață. Iar dacă găseam, aveau prețuri exorbitante.

Având deja disponibil materialul în două straturi și un utilaj cu ultrasunete ce a ajutat la lipirea lui, Coneltex a început să producă măști faciale din TNT – un material mai impermeabil decât bumbacul. În carantină chiar au fost donate în jur de 5000 de măști celor ce au avut mare nevoie de ele – poliție, pompieri și cămine de bătrâni. Ulterior, cu ajutorul unui nou utilaj pentru confecționat măști, s-a ajuns la producția de masti medicinale de unica folosinta.

Cu ce sunt acestea mai deosebite decât cele din comerț? Diferența o face filtrul de protecție, care este unul mult mai gros decât la măștile ce provin din China și se găsesc la orice magazin. Calitatea este cea care face diferența, dar și protecția sporită și siguranța pe care aceste măști o dau tuturor celor ce aleg să le poarte.

În ciuda acestor aspecte, prețul este unul foarte mic, accesibil tuturor. Măștile medicinale produse de Coneltex pot fi achiziționate la set de 50 din cadrul site-ului oficial al magazinului.

Accesați coneltex.ro și începeți să vă protejați eficient atât voi, cât și familia voastră!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*