Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Accidente cu șase răniți. Unul a avut loc la Prisaca Dornei, celălalt la Luncușoara

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini a avut loc, joi, la Prisaca Dornei. Trei persoane au fost rănite după ciocnirea dintre două mașini. De asemenea, două mașini s-au izbit și la Luncușoara, din  accident rezultând trei victime.

La 03.09.2020, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Vama a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasaţi la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în localitatea Prisaca Dornei din comuna Vama, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un bărbat de 28 de ani din comuna Vatra Moldoviţei a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în derapaj, după care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 66 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 63 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale, însă ulterior medicii au constatat decesul acesteia.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani şi a unei femei de 21 de ani, pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ,după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*