Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

O tânără de 33 de ani, fostă Miss Bikini, candidat la primărie

În vârstă de 33 de ani, Olivia Stan este o fostă campioană de bodybuilding, secțiunea Miss Bikini, absolventă a facultății de Arte și a celei de Teologie și candidează la Primăria Rădăuți, județul Suceava. Olivia Stan a stat o perioadă lungă în străinătate, în Anglia, Italia, India și America și s-a hotărât că vrea să facă o schimbă în orașul din nordul Moldovei.

Sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent. Știu că pentru mulți ar părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit”, a declarat sportiva, conform evz.ro.

Din ambiția de a repara lucrurile în administrația locală mi-am propus să candidez la funcția de primar al Municipiului Rădăuți. Mi-ar plăcea enorm să rămân lângă voi, și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere.  Candidez la funcția de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic. De voi depinde cum va fi viitorul orașului nostru”, a mai adăugat Olivia Stan.

Sursa: gsp.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*