Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Accident cu patru răniți, printre care un copil! O mașină a intrat în copac

Un accident cu patru victime, printre care un copil, a avut loc marți seară, în județul Suceava. O mașină a intrat într-un copac, la Salcea, pe șoseaua Aeroportului.

Cei 3 adulti si 1 minor implicati sunt toti sunt constienti si cooperanti.
Intervin pomppierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD TIM, cu sprijinul a doua echipaje SAJ. Victimele au fost transportate la UPU Suceava.

„La 18.08.2020, ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 290 A, în afara oraşului
Salcea, un bărbat de 28 de ani din judeţul Neamţ a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în derapaj, apoi a intrat în șanțul de la marginea drumului, unde a intrat în coliziune frontală cu un copac aflat la marginea șanțului, ricoșând înapoi pe carosabil. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a trei pasageri din autoturism, toţi fiind transportaţi cu ambulaţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*