Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

O nouă cursă externă de pe Aeroportul Salcea

Pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava s-a inaugurat, luni, un nou zbor: cursa de Dortmund. Cursa este operată de Wizz Air, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, lunea și vinerea, aterizare la ora 16:10 și decolare la 16:40.

Este cea de a treia cursă internațională inaugurată într-o lună pe aeroportul sucevean, după Viena și Larnaca.

Dortmund, situat în Landul Renania de Nord-Westfalia, este cel mai mare oraș al Regiunii Ruhr, fiind un important centru administrativ, comercial și educațional. Clasificat ca Node City, aflat la mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg, Dortmund are accesibilitate spre toate tipurile de transport și infrastructură, astfel că pasagerii din aria de captare a Aeroportului ”Ștefan cel Mare” Suceava vor avea o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât și pentru business.

Totodată, Aeroportul sucevean va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău programate în perioada august-septembrie. Este vorba despre 6 curse, respectiv  Bruxelles, Dublin, Torino, Roma, Milano, Londra. 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*