Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Noi restricții din cauza COVID-19! Terasele se închid mult mai devreme

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, marți, o hotărâre care prevede noi măsuri de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Una din restricții se referă la activitatea teraselor. Astfel, orarul de funcționare al teraselor și al sălilor de jocuri de noroc urmează să fie restricționat, acestea urmând să se închidă la ora 23.00.

Potrivit hotărârii, se interzice comercializarea și consumului produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în intervalul orar 23.00-06.00.

În afara intervalului menționat, operatorii economici care desfășoară aceste activități, au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți la numărul locurilor pe scaune, precum și a oricăror activități care presupun interacțiunea fizică între clienți, inclusiv dansul.

Se interzice desfășurarea activității cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00-06.00.

Toate aceste măsuri trebuie aprobate de Guvern, înainte de a fi puse în aplicare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*