Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Carambol cu patru mașini din cauza unei șoferițe

Un carambol cu patru mașini produs de o șoferiță de 21 de ani, a avut loc luni, pe DN 2, în afara localității sucevene Grănicești. Maria C., de 21 de ani, din comuna Grănicești, a condus autoturismul Opel Astra pe DN 2, în afara localității Grănicești, înspre comuna Bălcăuți, iar la un moment dat s-a angajat în depășirea autoturismului Opel Zafira.

Din sens opus se apropiau două autoturisme, respectiv un VW Passat și un VW Tiguan, condus de un botoșănean. Șoferița nu terminase manevra de depășire, a intenționat să reintre pe banda sa, împrejurări în care a acroșat autoturismul depășit, al cărui conducător a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătorul autoturismului Passat a văzut manevra imprudentă, a frânat brusc și a tras dreapta de volan pentru a evita impactul și în aceste
condiții autoturismul Opel a lovit frontal autoturismul VW Tiguan.

Toate cele patru mașini implicate au fost avariate. Șoferița de 21 de ani și Dumitru P., din Dorohoi, în vârstă de 45 de ani, au fost răniți și transportați la spital.  Niciunul dintre șoferi nu era băut.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*