Luni 19 Octombrie 2020, Actualizat acum 292 zile 12:00 am

 

FOTO Accident cu trei victime! O încărcătură de lemne s-a răsturnat peste o mașină

Un accident cu trei victime a avut loc sâmbătă seară, la ieșire din Molid spre Frasin. Trei persoane au fost rănite după ce o încărcătură cu lemne s-a răsturnat peste un autoturism.

Traficul a fost blocat aproape o oră, iar coada de mașini s-a întins pe 4km.

Mai mulţi buşteni, din remorca unui autocamion încărcat cu lemne, s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane. O femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul. Cea de-a treia persoană rănită, un bărbat de 52 de ani, se afla şi el pe marginea drumului, când a fost surprins de lemnele căzute.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme.

Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat. Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*