Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Șoferi pe șapte cărări! Au băut alcool, apoi au urcat la volan

Trei șoferi s-au cinstit cu alcool, apoi au urcat la volan. Polițiștii i-au tras pe dreapta și i-au sancționat. La 14.07.2020, orele 20:33, un echipaj rutier din cadrul Poliţia municipiului Vatra Dornei  a oprit pentru control pe raza comunei Dorna Arini, autoturismul condus de un localnic de 56 ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 14.07.2020, orele 22:20, o patrulă din cadrul Postului de poliţie Dumbrăveni a oprit pentru control  pe DC 29 de pe raza localităţii Dumbrăveni autoturismul condus de un localnic de 29 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 14.07.2020, ora 21.08, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ208D pe raza localităţii Hănţeşti, autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani din comuna Zvoriştea.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*