Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Contrabandiști surprinși în timp ce transportau țigări de contrabandă

Duminică, 12 iulie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, a fost desfăşurată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 07.40, polițiștii de frontieră au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localității Costileva, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor,  folosind somațiile verbale, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit în localitate.

Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12.340 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 144.378 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat,  precum şi verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*