Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Conducerea Liceului Tehnologic nr.1 Câmpulung Moldovenesc: Nici un angajat al unității de învățământ nu prezintă simptome și nici nu a fost diagnosticat cu COVID19

Conducerea Liceului Tehnologic nr. 1 Câmpulung Moldovenesc dezminte informațiile apărute în presă potrivit cărora mai mulți angajați ai unității de învățământ ar fi fost confirmați cu noul coronavirus. Potrivit directorului liceului, Angela Elena Hulubeac, informațiile potrivit cărora mai mulți angajați ar fi infectați cu COVID-19 sunt false.

„Atragem atenția că sunt informații false, veridicitatea lor putând fi verificată inclusiv la Direcția de Sănătate Publică Suceava. Este un FAKE NEWS, care nu are nici un suport real. Din cele 30 de cadre didactice din cadrul Liceului Tehnologic nr.1 din Câmpulung Moldovenesc, niciuna nu a fost testată pozitiv pentru COVID 19. Nici un angajat al unității de învățământ nu prezintă simptome și nici nu a fost diagnosticat cu COVID19”, precizează Angela Elena Hulubeac,  director al Liceului Tehnologic nr.1 Câmpulung Moldovenesc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*