Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Accident între un autoturism și un motoscuter. Conducătorul motoscuterului era beat criță

La 12.06.2020, ora 14.28, patrula din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, a fost sesizată de cătreo femeie cu privire la faptul că aceasta a fost implicată într-un eveniment rutier pe str. Săcuța Deal din com. Boroaia.

În urma deplasării la locul indicat, s-a constatat că pe str. Săcuța Deal, com. Boroaia, în dreptul imobilului numitei Pișta Tatiana pe direcția sensului de mers centru Boroaia – către Boboceni, se afla oprit un autoturism cu avarii la oglinda stânga față, iar alături, pe acostamentul sensului opus de mers se afla răsturnat pe partea dreaptă un motoscuter.

Procedându-se la identificarea conducătorilor auto implicați s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla femeia care a făcut sesizarea, iar motoscuterul era condus de către un bărbat de 48 ani, localnic, care fiind verificat în baza de date a rezultat că nu posedă permis auto pentru vreo categorie.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etrilotest, rezultatul pentru conducătoarea auto fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 48 de ani rezultatul a fost de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*