Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tânără bătută de iubit. A urmărit-o de la serviciu și a intrat cu forța în apartamentul ei

O tânără a fost agresată, vineri, într-un imobil pe str. Rulmentului, din mun. Suceava, de către prietenul acesteia din comuna Hănțești. La faţa locului a fost identificată apelanta dar și victima ambele de 19 ani. Victima a declarat faptul că prietenul ei a urmărit-o pe aceasta din momentul când a terminat serviciul, iar pe drumul spre adresa unde locuieşte a lovit-o, meargând împreună cu el la domiciliul ei.

Totodată, persoana vătămată a declarat verbal faptul că prietenul ei i-a luat din mână cheile de la imobil şi telefonul împotriva voinţei sale. Tânăra de 19 ani i-a cerut prietenului său să nu intre în locuinţă, însă acesta nu s-a conformat, a pătruns în apartament cu forța, a încuiat uşa imobilului pe interior şi a continuat să o lovească.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava în vederea continuării investigaţiilor medicale.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din data de 12.06.2020 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, violare de domiciliu, lovirea sau alte violenţe și furt calificat.

Prin ordonanţa din data de 12.06.2020 s-a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.
La 12.06.2020, Judecătoria Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea pentru 30 de zile a inculpatului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*