Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Rolul și importanța curățării faciale

Dorinta oricarei femei este aceea de a avea o fata curata si fara imperfectiuni. Inca din adolescenta apar primele probleme ale tenului, iar mai apoi de-a lungul vietii intampinam o serie de probleme ale tenului precum: puncte negre, pori dilatati, cosuri, rozacee, seboree, pete sau pigmentare. Insa cu o rutina adecvata si produse potrivite in functie de tenul pe care il are fiecare femeie, toate aceste porbleme pot fi diminuate.

Pasul cel mai important spre obtinerea unui ten curat, fara imperfectiuni si luminos este curatarea faciala corecta si potrivita in functie de nevoile tenului. Prin curatare, indepartam impuritatile, excesul de sebum, celulele moarte, urmele lasate de unele produse cosmetice care nu au fost complet asimilate in piele. Curatarea nu este acelasi lucru cu demachierea, ci urmeaza dupa ce am indepartat machiajul.

Curatarea tenului este una dintre cele mai importante etape in ingrijirea zilnica. Acțiunea presupune atat indepărtarea impuritatilor acumulate zilnic, din cauza poluarii și a factorilor externi, cat si indepartarea celulelor epiteliale de pe suprafața pielii. Pe langa ritualul zilnic de curatare, pielea noastră necesită și o curatare in profunzime. Echipa Masterpiece Beauty Studio recomandă curatarea în profunzime a tenului inaintea inceperii oricărei scheme de tratament, stabilita în urma evaluarii faciale gratuite.

Echipa Masterpiece Beauty Studio recomandata cu incredere Microdermabraziunea ca prima etapa de curatare a tenului. Microdermabraziunea este o metodă de reîntinerire cutanată, non-invazivă care presupune exfolierea stratului superficial al epidermului (acel strat al pielii alcătuit în principal din celule moarte). Tratamentul măreste tonusul și elasticitatea cutanată, stimulează diviziunea celulară și sinteza de colagen și reactivează funcțiile pielii.

O ședință de microdermabraziune durează aproximativ o oră, procedura fiind realizată de către un cosmetician. Există mai multe tipuri de aparate care elimină celulele moarte, iar salonul nostru ofera unul dintre cele mai performate aparate de pe piata: aparat cu diamant care exfoliază pielea și aspiră celulele moarte – acest tip de aparat este folosit pentru tenurile sensibile dar și pentru zonele sensibile (de exemplu deasupra ochilor).

Microdermabraziunea este adresată persoanelor care au probleme cu punctele negre, au tenul congestionat sau vor să îmbunătățească anumite probleme precum riduri sau cicatrici. Mai jos sunt câteva dintre principalele imperfecțiuni care pot fi corectate prin microdermabraziune.

  • texturi neuniforme ale pielii
  • aspectul de ten obosit
  • hipo- sau hiperpigmentări
  • forme ușoare de acnee
  • vergeturi
  • aspectul neuniform al pielii
  • cicatrici (de la afecțiuni ale pielii, accidente etc.)
  • pete solare
  • puncte negre și pori dilatați
  • linii de expresie

O ședința de microdermabraziune dureaza intre 5 minute si o ora, în functie de zona tratata si de dificultate. Pentru un tratament complet poate fi nevoie de 6-10 sedinte, cu cate o pauza de doua saptamani intre ele.

Beneficiile microdermabraziunii sunt nenumarate printre care: reda stralucirea fetei, reduce inflamatia si ridurile de sub ochi, bun tratament impotriva acneei, nu apar reactii alergice, tonifiaza pielea.

Frumusetea nu tine cont de varsta, stim asta! Cu toate acestea, semnele imbatranirii premature ale pielii trebuie tratate din timp, pentru a ne asigura ca tenul nostru va ramane cât mai curat si sanatos de-a lungul anilor. Microdermabraziunea exfoliaza celulele moarte ale tenului, lasand un aspect curat, stralucitor, fara pete pigmentare sau cicatrici ramase în urma acneei.

Cu o rutina adecvata si cu ajutorul specilistilor Masterpiece Beauty Studio poti avea un ten curat si fara imperfectiuni!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*