Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

TOP 5 tinute la care poti purta o pereche de pantofi stiletto

Una dintre cele mai grele alegeri este sa gasesti tinuta perfecta pentru o pereche de pantofi stiletto. Avand in vedere varietatea de stiluri, de culori si de imprimeuri, crearea outfit-ului potrivit iti poate da mari batai de cap. Pantofii stiletto pot imbunatati, dar si distruge o compozitie vestimentara, daca nu faci alegerile corecte. Afla, cu ajutorul acestui articol, care sunt cele 5 tinute la care poti purta cu incredere pantofii preferati.

TOP 5 tinute la care trebuie neaparat sa porti pantofi stiletto

1. Jeans + camasa

Iti doresti un outfit casual, dar in acelasi timp elegant? Chiar daca pana acum nu indrazneai sa porti tocuri la o pereche de jeans, a venit timpul pentru o schimbare! Cauta in garderoba ta o camasa neagra sau una alba, la care poti adauga blugii preferati şi piesa de rezistentă, pantofi stiletto rosii! Un astfel de outfit trebuie accesorizat pe masura, asa ca, opteaza pentru lantisoare si bratari stralucitoare.

2. Rochie neagra

O rochie neagra te va salva in orice situatie, asa ca trebuie neaparat sa se regaseasca in garderoba ta. Fie ca este vorba de un eveniment special, fie ca iesi sa iei cina in oras, o astfel de piesa vestimentara te va scoate din orice impas. Cumpara o pereche de pantofi stiletto si vei atrage toate privirile. Nu uita de make up! Nu ar fi rau sa alegi un machiaj smokey eyes, care iti va scoate in evidenta trasaturile.

3. Tinuta office

Alegerea tinutei pentru birou este o problema cu care majoritatea femeilor se confrunta. Incearca culori neutre precum negru, bej, gri sau alb. Poti alege o fusta pana la genunchi, alaturi de o camasa alba si un sacou elegant. Adauga pantofii preferati si accesorizeaza intreagul outfit cu bijuterii simple si elegante. In cazul in care esti pasionata de moda, poti afla de aici care este povestea pantofilor cu toc.

4.Fusta + tricou

Iti place sa iti pui amprenta in tinutele tale cu o nota de eleganta? Cine spune ca nu poti merge in parc incaltata cu pantofi cu toc? Cauta in dressing o fusta midi din denim, un tricou cu un imprimeu minimalist si o pereche de stiletto. La un astfel de outfit poti adauga, cu incredere, o geanta cu model floral.

5. Outfit alb – negru

Te poti evidentia si printr-un outfit simplu, dar provocator, alb-negru. Fie ca ai planificat o iesire in oras, fie ca urmeaza sa mergi in club alaturi de prietenele tale, o astfel de tinuta te va ajuta sa intorci toate privirile. O pereche de pantaloni albi, alaturi de o camasa neagra vor forma un contrast puternic, dar si elegant in acelasi timp. Pentru un plus de stralucire, adauga accesorii pretioase!

Avand in vedere cele prezentate, poti opta cu incredere pentru o pereche de pantofi stiletto, indiferent ce tinuta alegi din cele cinci. Orice outfit iti vine mai bine atunci cand porti incaltarile potrivite. Vei elimina monotonia vestimentara si vei avea un aer aparte de rafinament.

sursa foto: shutterstock.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*