Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Subsecretarul de stat, Adrian Bidu, îndemn la calm și echilibru pentru suceveni. Haideți să nu lăsăm virusul să ne înlăture și lumina din suflete! Stați acasă!

Subsecretarul de stat al Gărzii Naționale de Mediu, Adrian Bidu, îi îndeamnă pe locuitorii județului Suceava să stea în case pentru a se proteja pe ei, dar și pe ceilalți. El susține că deși este greu să stăm la distanță de cei dragi, în această perioadă este o chestiune de viață și de moarte și trebuie să facem sacrificii pentru a fi în siguranță.

În județul nostru avem tradiții frumoase în perioada Paștelui, pe care, din păcate, în acest an nu le vom putea respecta. Vă îndemn să păstrați distanța față de cei dragi tocmai pentru a-i proteja. Este imperios necesar să fim calmi și echilibrați și să respectăm toate măsurile impuse de autorități pentru a scăpa cât mai repede de această perioadă neagră. Nu ne putem lăsa, însă, învinși. Haideți să nu lăsăm virusul să ne înlăture și lumina din suflete. Stați acasă! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de liniște și pace! Hristos a înviat”, este mesajul transmis de Adrian Bidu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*