Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Acestea sunt cele mai îndrăgite jocuri de „păcănele” în rândul românilor

Sloturile, cunoscute publicului larg sub titulatura de „păcănele”, reprezintă în continuare una dintre distracțiile favorite ale românilor atât în agențiile terestre, cât și în online.

Oferta cazinourilor online este incomparabil mai bogată decât cea a caselor de pariuri offline, unde clienții au acces la maxim 50 de jocuri. Potrivit site-urilor licențiate să scrie despre industria jocurilor de noroc, primele trei păcănele de la aparate sunt Sizzling Hot, Book of Ra și Lucky Lady’s Charm.

Topul celor mai îndrăgite sloturi online trebuie împărțit în mai multe categorii, pentru că vorbim despre peste 500 de jocuri, de la provideri diferiți. Ați auzit, probabil, despre MaxBet Casino, care are jocuri de la trei furnizori de top: EGT, Novomatic și NetEnt.

 

O primă categorie ar fi cea a jocurilor cu șeptari. Iată cum arată un Top 3 alcătuit în funcție de numărul de jucători:

Sizzling Hot

Era normal, pentru că cei mai mulți dintre jucătorii offline se distrează și „în” cazinourile online. Este un joc cu 5 role și  5 coloane. Majoritatea simbolurilor constau în fructe: cireșe, portocale, lămâi, prune, struguri și pepeni. Cinci șeptari îți aduc de 1,000 de ori valoarea mizei. În online există și varianta „Sizzling Hot Deluxe”, care are o grafică perfecționată.

Starburst

În plus față de șeptari, apar simbolurile Starbust Wild, care îți aduc o reînvârtire.  Se poate să apară și câte un Wild pe fiecare coloană. Dai lovitura cu o asemenea rotire, în funcție de miza fixată. Operatorii online au periodic oferte promoționale care vizează acest slot video, bazându-se tocmai pe popularitatea de care se bucură în rândul jucătorilor.

Twin Spin

Twin Spin are atât șeptari și cireșe, putând fi încadrat și în categoria jocurilor cu fructe. Linia formată din cinci diamante aduce un câștig care multiplică miza de 1.000 de ori. Mai există și rotirea Twin Reel, care mărește șansele de a câștiga sume mari de bani dintr-o singură rotire.

Top 3 sloturi video cu fructe

Fruit Shop

Ca simboluri, are pepeni, cireșe, lămâi, portocale și prune. Poți primi până la 5 rotiri gratuite la fiecare mână, dar și simboluri de tip WILD ce aduc cu ele un multiplicator de tipul 2x. Este un slot simplu și rapid, cu culori aprinse, care te introduce în atmosfera unui magazin alimentar.

Mega Joker

Este un slot „Old School”. Chiar și sunetele amintesc de primele „păcănele” aduse în agențiile terestre din România. Simbolul Wild este Court Jester și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția lui Scatter (o stea galbenă în 5 colțuri). Dacă pe ecran apar 5 simboluri Wild, câștigi 2.000 de monede.

Cherries Gone Wild

Au înnebunit … cireșele, nu salcâmii. Avem și șeptari, și portocale, și prune. Faptul că este asemănător cu Sizzling Hot a ajutat acest joc să ajungă în top. Dacă pe ecran se opresc trei simboluri Scatter, primești 10 rotiri gratuite.

Top sloturi 3 sloturi „importate” din „păcănele”

 

Book of Ra

Este un joc cu exploratori, faraoni și cărți, pe 3 linii și 5 role. Numărul maxim de linii câștigătoare este de 10. Sunt maxim zece linii câștigătoare și un simbol special „Book of Ra”, care are și rol de Wild, și rol de Scatter. Trei simboluri speciale pe ecran înseamnă zece rotiri gratuite, care pot genera câștiguri importante.

Rise of Ra

Se adresează tuturor categoriilor de jucători, de la începători la avansați. Fiecare învârtire îți oferă posibilitatea de a dubla pariul, folosind funcția unică “Gamble”. Poți opri rolele la înregistrarea unui câștig, pentru a putea folosi funcția de “Risc”. Începe un mini-joc, în care îți dublezi premiul dacă ghicești culoarea cărții de joc aflate cu fața în jos.

Flaming Hot

Este un joc pe 40 de linii cu cireșe, portocale, mere, struguri și pepeni. Sunt și patru jackpoturi, între 50 și 5.000 de lei, care pot fi câștigate la orice rotire cu miza minimă 1,60 lei. Am citit că se dă un jackpot la câteva zile.

Nu e rău un câștig de 1.000 de euro, dar nu juca cu gândul la el. Joacă doar ca să te distrezi și riscă doar banii pe care îți permiți să îi pierzi.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*