Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Femeie prinsă cu țigări de contrabandă în bagaje, la frontiera Siret

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, au descoperit și confiscat din bagajele unui cetățean român, de sex feminin, 800 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 1200 lei.

În data de 11 martie a.c., s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român, D.M. , de sex feminin, în vârstă de 39 de ani, călătorind, ca pasager, cu un microbuz marca Mercede Benz, înmatriculat în Ucraina.

Acționând în baza analizei de risc, echipa comună de control, formată din  poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a efectuat controlul amănunţit asupra autovehiculului, persoanelor și bagajelor.

Astfel, au fost descoperite ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale ale femeii, cantitatea de 800 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravenţional de către Biroul Vamal Siret cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*