Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Bărbat din Suceava diagnosticat cu coronavirus

Coronavirusul se extinde în România. Numărul persoanelor infectate creşte de la o zi la alta. Miercuri a fost confirmat virusul din China la un bărbat de 71 de ani din Suceava. Această persoană va fi transportată la Iaşi pentru a fi tratată, conform anunţului făcut de secretarul de stat Raed Arafat.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani s-a întors în Suceava din Lombardia – Italia în data de 28 februarie, a anunţat Grupul de comunicare strategică.

“Conform primelor informații din teritoriu, în data de 2 martie 2020, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția de boli infecțioase cu febră și frison unde a rămas internat. Pacientului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a ieșit pozitiv”, se mai arată în comunicarea oficialilor români.

La nivelul județului Suceava sunt 256 de persoane care au călătorit în zonele de risc; 215 membri de familie (aparținători). În  total 471  de persoane care sunt monitorizate la domiciliu fără
simptomatologie specifică.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Numărul persoanelor monitorizate la domiciliu din cauza COVID 19, în creștere. Un caz confirmat cu coronavirus | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*