Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Femeie agresată de nora sa

O femeie de 73 de ani, din comuna Hănțești, a fost agresată de nora sa, Monica B., de 45 de ani, din aceeași localitate. Incidentul a avut loc pe 2 martie, când bătrâna se afla în fața porții sale.
Femeia locuiește singură, iar fiul său locuiește la aproximativ 300 m, tot singur, după ce soția a plecat de acasă. În ziua respectivă, Monica B. a venit la locuința sa unde se afla soțul, iar după ce au stat de vorbă a plecat spre municipiul Suceava, unde locuiește împreună cu o fiică a lor. În timp ce se deplasau cu autoturismul spre municipiul Suceava au trecut prin fața locuinței soacrei sale, Maria P, observând-o pe aceasta pe o bancă în fața locuinței.
Atunci, nora a oprit autoturismul, a coborât și a început să discute cu soacra sa. A izbucnit un conflict între cele două, iar nora  a lovit-o de câteva ori peste corp, în diferite zone. Imediat după aceasta a urcat la volanul autoturismului cu care venise și a plecat. Bătrâna a cerut ajutor prin 112, iar nora sa este cercetată de polițiști.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*