Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Scandal la o asociație de proprietari! O femeie l-a luat la bătaie pe președintele de asociație

Un scandal a avut loc, miercuri, la Asociația de proprietari „Lațcu Vodă” din Siret. O femeie de 55 de ani a sunat la 112 și a anunțat că este agresată de președintele asociației, Cornel T. Valeria S. a mers să depună o sesizare la asociație, dar s-a luat la ceartă cu Cornel T.

Bărbatul a ieșit din birou, iar femeia s-a dus după el continuând să-i adreseze cuvinte jignitoare, apoi l-a lovit atât cu mâna, cât și cu poșeta, fiind oprită de către martorii prezenți la locul respectiv.

Apoi, și-a dat seama că a uitat telefonul și ochelarii în biroul asociației și a intrat,  și-a luat bunurile, apoi când a ieșit afară aceasta susține că a fost lovită de către președintele de asociație.

Imediat, femeia a sunat la 112 și a spus că a fost agresată și i s-a luat telefonul, deși acesta era la ea când a sunat la poliție. Valeria S. a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul orășenesc Siret pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu „traumatism minor lanivelul feței”.

Polițiștii fac cercetări pentru „lovirea sau alte violențe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*