Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Delgaz Grid a modernizat anul trecut peste 30 de kilometri din rețeaua de gaz din județul Suceava

Anul trecut, compania Delgaz Grid a derulat, în județul Suceava, 6 proiecte de investiții, cu o valoare totală de peste 3 milioane de lei. Acestea au vizat modernizarea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 30 kilo-metri, precum și a 2 stații de reglare – măsurare a presiunii gazelor naturale. Tot în 2019, sistemul de distribuție a gazelor naturale a fost extins cu 6 km prin investiții de peste 520 mii lei.

“Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor nat-urale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”,declară Csulak Ferenc, directorul general al Del-gaz Grid.

Compania  și-a propus pentru acest an lucrări de modernizare și extin-dere a sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Suceava, una dintre acestea fiind înlocuirea conductelor și branșamentelor de pe străzile Solidarității, Ștefan cel Mare și Calea Unirii, din mun. Suceava, pe o lungime de aproximativ 1,4 km.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*