Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Nu ignora posibilitatea de a-ți dota casa cu sisteme de supraveghere – experții Skut explică de ce

Având în vedere câte evenimente neplăcute să petrec zilnic în jurul nostru, este de-a dreptul necesar să dispunem de un sistem de supraveghere video în propria locuință sau împrejurul bunurilor de valoare. Nu putem fi siguri de nimic, mereu trebuie să fim precauți în ceea ce ne privește pe noi, dar și bunurile cu o însemnătate aparte pe care le deținem.

Sistemele de supraveghere video ne pot oferi liniștea sufletească de care avem nevoie, acel grad de protecție liniștitor. În ajutorul nostru vin experții Skut, mereu cu un pas înaintea celor cu intenții rele, prin intermediul sistemelor de supraveghere video pe care ni le pun la dispoziție în cadrul magazinului online.

Câte tipuri de sisteme de supraveghere video există?

Scopul unui sistem de supraveghere video este să funcționeze non-stop pentru a ne putea furniza nouă imagini din aria sa de acoperire, arie stabilită de noi. Pentru a-și putea îndeplini scopul, fiecare sistem de supraveghere video este compus din două componente principale. Este vorba despre camerele de supraveghere, cele ce se ocupă de captarea imaginilor, și DVR-ul sau NVR-ul, despre care se vor vorbi mai multe în cele ce urmează.

Pe lângă aceste două elemente principale, există și o serie de elemente secundare ce participă activ la funcționare continuă a unui sistem de supraveghere video. Amintim aici de Hard Disk, cel care se montează în interiorul DVR-ului sau NVR-ului. Rolul său este de a stoca imaginile primite de la camerele de supraveghere.

În ceea ce privește camerele de supraveghere video ce însoțesc sistemele de supraveghere, diversitatea este la ea acasă. Mai exact, în cadrul magazinului skut.ro, magazin renumit pe această linie de profil, camerele de supraveghere se clasifică în funcție de tehnologia pe care o înglobează: analogice (CVBS), analogic HD (AHD), TVI (Turbo HD), HDCI sau IP. DVR-ul și NRV-ul, componente care adăpostesc Hard Disk-ul, nu pot funcționa cu orice tip de camere.

De exemplu, DVR-ul funcționează doar cu camere CVS, AHD, TVI sau HDCVI. În ceea ce privește NVR-ul, acesta funcționează doar cu camere IP.

De ce ai nevoie de un sistem de supraveghere video?

După cum s-a spus și la început, evenimentele neplăcute de care auzim zilnic ar trebui să fie singurul motiv de care avem nevoie pentru a ne gândi la siguranța noastră și să achiziționăm un sistem de supraveghere video. Pătrunderile prin efracție nu sunt o noutate sau o știre de care să auzi la intervale îndelungate de timp. În ziua de astăzi, astfel de evenimente sunt la ordinea zilei, așa că ideal ar fi să fim cu un pas înaintea celor cu astfel de intenții.

Datorită tehnologiilor hiper performante pe care sistemele de supraveghere video le înglobează, noi putem urmări de la distanță tot ce se întâmplă cu locuința noastră. În cazul camerelor de supraveghere IP, de exemplu, monitorul, cel ce afișează imaginile captate de camerele de supraveghere, poate fi înlocuit cu propriul telefon mobil. Asta înseamnă că putem analiza live orice mișcare străină din curtea noastră, de exemplu, la orice ora din zi și în noapte, indiferent de locul în care ne aflăm atunci.

Cum alegem sistemul de supraveghere video perfect pentru noi?

Beneficiile vizavi de hiper tehnologiile pe care camerele de supraveghere le înglobează nu se opresc aici. Ceea ce înseamnă că un singur sistem de supraveghere video poate avea în componență o mulțime de camere de supravegere – numărul diferă de la un model la altul.

Cu cât numărul camerelor de supraveghere de care dispunem este mai mare, cu atât mai protejată ne va fi locuința. Le putem monta în fiecare unghi cheie din curte sau interiorul casei. Experții ne recomandă să fim atenți și la capacitatea Hard Disk-ului de stocare a informațiilor. Există diversitate și la acest capitol. Optând pentru un Hard Disk cu un spațiu mare de depozitare, nu vom fi nevoiți să descărcăm mereu materialele stocate pe el.

Multe astfel de detalii ne pot oferi chiar specialiștii Skut, cei mai în măsură să ne pună în temă cu tot ce ne interesează despre aceste sisteme ultra eficiente. Găsim sisteme de supraveghere la Skut.ro, de înaltă calitate, la un preț pliabile pe orice buget, aflate într-un raport


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*