Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Tragic! Copilașul spulberat de o mașină a murit la spital

Un copil de doi ani și trei luni a murit la spital după ce a fost rănit grav de o mașină. Medicii au încercat totul pentru -l salva, dar din păcate rănile suferite l-au răpus. Emanuel s-a smuls din mâinile părinților săi și a ajuns sub roțile unei mașini.

Accidentul a avut loc duminică seară. Vasile O., de 52 de ani, din comuna Brodina, conducea autoturismul marca VW Touran, pe strada Grigore Al. Ghica, din municipiul Suceava, iar ajungând la trecerea de pietoni semaforizată, de după intersecţia cu str. Zefirului, l-a surprins şi accidentat pe minorul  care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, pe culoarea roşie a semaforului destinat pietonilor.

Minorul se afla pe trotuarul din partea dreapta al sensului de mers Suceava-Rădăuţi şi s-a smuls din mâinile părinţilor, păşind în fugă pe partea carosabilă, pe marcajul pietonal.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a  pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferul nu era băut.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*