Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un pompier i-a dat bocancii lui unui şofer de TIR rămas desculţ, după un accident

Un pompier i-a dat bocancii lui unui şofer de TIR după ce acesta a rămas desculţ, în urma unui accident în Suceava. Camionul s-a răsturnat şi şoferul a rămas fără papuci pentru că au rămas blocați în bordul maşinii.

„Fiecare pompier militar, când pleacă la o intervenție, are mereu la el un pachet de mâncare și o sticlă de apă, pentru că niciodată nu știe cât va dura misiunea și când se va întoarce… Pe lângă acestea, salvatorul are și schimburi, printre care cel puțin o pereche de ciorapi și chiar o pereche de bocanci în plus. Să nu trebuiască… Mai ales că există o vorbă: „Picioarele ude – moartea pompierului”…

Șoferul polonez al unui autotren, care s-a răsturnat noaptea trecută la Păltinoasa, a rămas fără încălțări… Ghetele i-au fost prinse în bordul deformat al mașinii și a fost nevoit să le lase acolo.
Plutonierul adjutant Doru Boca (foto), șeful inimoasei gărzi de intervenție de la Gura Humorului, fără să stea pe gânduri l-a „încălțat” pe șoferul polonez cu proprii bocanci de schimb.

Partenerul său de drum, șoferul de rezervă, a fost transportat la spital cu o rană ușoară la cap, însă acesta a rămas la locul accidentului, iar bocancii dăruiți de Doru Boca s-au dovedit a fi de mare folos pentru el”, arată ISU Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*