Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO Ninge abundent și viscolit în județul Suceava. Cum se circulă

Ninge abundent și viscolit în județul Suceava, iar zăpada începe să se depună. Deocamdată, nu sunt probleme pe drumuri, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă.

Județul Suceava se va afla sub alertă Cod Galben de ninsori în perioada 4-6 februarie.  În intervalul menționat în regiunile estice vor fi precipitații, la început ninsori în zona de munte și în nordul Moldovei și mai ales ploi și lapoviță în rest, iar spre seară și noaptea vor predomina ninsorile.

La munte, în nordul și centrul Moldovei, iar din orele serii și în sudul Moldovei, Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări susținute, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar în zona montană 90…100 km/h.

În a doua parte a zilei de miercuri (5 februarie) și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (5/6 februarie) vântul va fi intens și în regiunile vestice și centrale, iar rafalele vor depăși 55…60 km/h.

FOTO Circulație îngreunată pe DN17! Un tir a derapat la Mestecăniș

VIDEO: DN 17A, Rădăuți – Ratoș, județul Suceava

(VIDEO) Ninge abundent și viscolit pe DN 17A, Rădăuți – Ratoș, județul Suceava

(VIDEO) Ninge abundent și viscolit pe DN 17A, Rădăuți – Ratoș, județul Suceava

Gepostet von DRDP Iasi Oficial am Mittwoch, 5. Februar 2020


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*