Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Municipalitatea suceveană vrea să aloce 2.300.000 lei pentru două parohii și continuarea lucrărilor de construire a sediului Seminarului Teologic

Municipalitatea suceveană vrea să aloce, în următoarea ședință de Consiliu Local, de pe 30 ianuarie, suma de 2.300.000 lei pentru continuarea unor lucrări la sediul administrativ al Seminarului Teologic  și două parohii. Potrivit proiectului de hotărâre, care va fi supus votului consilierilor locali, pentru continuarea lucrărilor de construcție a sediului administrativ al Seminarului Teologic „Mitropolitul Dosoftei” Suceava ar urma să fie alocați din bugetul local un milion de lei.

De asemenea, pentru Parohia „Nașterea Domnului” Catedrala Suceava ar urma să fie alocați tot un milion de lei. Banii vor fi folosiți pentru continuarea lucrărilor de pictură în tehnică fresco, pentru confecționarea mobilierului, catapeteasmă și vitralii, dar și pentru continuarea lucrărilor de construire a corpului administrativ- social, în incinta parohiei, ce va deveni Centrul Social „Nașterea Domnului”.

Totodată, Parohia „Sfântul Andrei” din Suceava ar urma să primească de la bugetul local 300.000 lei pentru lucrări de construire a unei anexe bisericești, unde vor fi clopotnița și paraclisul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*