Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Alegerea unui nou televizor n-a fost nicicând mai ușoară

Ce aspecte contează cel mai mult pentru tine când vine vorba de alegerea unui nou televizor? Diagonala? Rezoluția? Conectivitatea? Aplicațiile pe care le poți instala pe el? Indiferent de răspuns, 2020 este un an bun de a alege un nou televizor. După o simplă căutare poți găsi toate informațiile de care ai nevoie – de la compatibilitatea televizorului cu diferite servicii de streaming, până la opiniile celor care îl folosesc deja.

Și dacă tot am adus vorba de opinii, merită menționat faptul că acestea au schimbat un pic paradigma modului în care un televizor este vândut. Oricât de bine ar arăta broșurile și clipurile de promovare, nimic nu poate depăși opinia onestă a utilizatorilor care îl deschid în fiecare zi. Este normal ca opiniile să fie și bune, și rele despre un produs. Până la urmă, suntem diferiți cu toții, iar diferențele se văd și în așteptările pe care le avem de la un televizor, precum și modul în care îl folosim în fiecare zi.

De aceea, în alegerea următorului tău televizor, îți oferim câteva sfaturi, precum și o mână de opinii. Primul dintre ele ține de tehnologiile minime pe care trebuie să le ai în vedere dacă dorești un televizor care să te țină mult timp.

Diagonala – aici ține de tine și de camera în care va sta televizorul respectiv. Dacă locuiești într-un apartament de dimensiuni medii, ia în calcul distanța de la canapea sau fotoliu. De bun simț este ca aceasta să fie cel puțin de aproximativ 1,5 ori mai mare decât diagonala televizorului.

Rezoluția – 4K. Știm că unele televiziuni nici măcar la Full HD nu au făcut trecerea, însă ai mult mai multe moduri de a te bucura de conținut decât canalele TV. Absolut orice serivicu de streaming oferă conținut 4K, iar YouTube este absolut gratuit din acest punct de vedere.

Smart sau non – smart: neapărat Smart. Nu că ar fi și foarte greu. Televizoarele normale sunt atât de puține, încât trebuie să te apuci serios de căutat. În orice caz, o alegere Smart este rațională, având în vedere serviciile de streaming pe care le-am amintit mai sus.

Opinii – neapărat să aibă câteva. Dincolo de lista de specificații, ai nevoie să afli și lucrurile pe care producătorii nu le spun. De exemplu, dacă ești în căutarea unui TV LED, ar putea să te intereseze cele mai populare modele ale celui mai mare magazin online din România:

Am tv-ul de cateva zile si este perfect functional(varianta de 138 cm), nu are bleed iar negrul este negru, culorile foarte bune si luminozionitate din plin, sunetul este decent chiar si la volum mai mare, cine este bolnav cu sunetul:)) asa ca mine poate acizitiona un sounbar sau in cazul meu boxe Indiana Line Nota 260+250 si 740 legate la un Pioneer VSX 330K… Am luat acest tv special pentru filme 4k si pot zice ca este wow.. Pentru cei ce se plang ca nu are luminozitate si culori nu mai stiu eu cum, tv-ul are toate setarile necesare pentru al seta cum vrei tu. Si nu mai comparti tv in gama de pret 1600-2000 lei cu cele de 6000 lei. Vrei tv perfect baga mana in buzunar. – TV LED Smart Samsung 50RU7092

Este un televizor exact cum l-a descris George Buhnici in review-ul sau. Cea mai buna optiune 4K, la un buget limitat! Te bucuri de cele mai noi tehnologiile Philips, dolby vision si dolby atmos. Cei care se plang de calitatea imaginii ar trebui sa renunte la furculita bagata in spatele televizorului pe post de antena:)), revenind la lucruri serioase, utilizati surse de calitate pentru rezultate bune. Au fost unele mici probleme cu aplicati gen youtube(fara sunet), netflix(nu incarca filme) dar s-au rezolvat cu un simplu update. Daca se compara acest TV cu cel din 2018, telecomanda ar fi un minus, dar te descurci si cu aceasta. – TV LED Smart Philips 43PUS7304/12


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*