Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Vești bune! Curse spre o nouă destinație de pe Aeroportul Salcea

O nouă țară apare pe harta destinațiilor de la Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava”: Austria. Compania aeriană WIZZ AIR va deschide din 3 Iulie 2020 zborul direct Suceava – Viena cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus 321 vor ateriza de la Viena la 21:20 și vor decola la 21:55.

Reprezentând un hub pentru traficul aerian internațional și oferind o conexiune excelentă pentru întreaga Austrie, Viena a fost inclusă de către WIZZ AIR pe harta destinațiilor care vor fi deservite de la Suceava, oferind astfel o nouă oportunitate de călătorie atât din punct de vedere turistic, cât și de business, dar mai ales pentru cei care lucrează în această țără. Reușita deschiderii acestei noi destinații se datorează și faptului că programul de operare al Aeroportului de la Suceava a fost extins la H24, permițând operarea fără restricții.

Colaborarea benefică dintre Aeroportul “Ștefan cel Mare – Suceava” și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor aproximativ 900.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016. Dovadă acestei colaborări este numărul în continuă creștere al pasagerilor care aleg Aeroportul din Suceava, suplimentarea numărului de curse existente din orar, precum și noua destinație anunțată acum.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*