Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Acțiune inedită lansată de o suceveancă: Să îmbrăcăm copacii din parc cu haine de iarnă de unde, cei fără posibilități, își pot alege, după mărime și nevoi!

O femeie din județul Suceava a lansat o campanie inedită. După modelul celor din marile orașe, Doina Haras îi îndeamnă pe oameni să îmbrace copacii din parcuri în haine, astfel încât cei care nu își permit să-și cumpere de îmbrăcat să le ia și să le poarte.

„Sa-i ajutăm pe cei care nu-și permit să-și cumpere o geacă, un palton mai gros, un pulover, o pereche de încălțări de iarnă, etc. După modelul celor din Sofia, Timișoara, București, Oradea, Iași, m-am inspirat și eu și m-am gândit să-i ajutăm, îmbrăcând copacii din Parcul Central al orașului Siret( în spatele Bisericii ,,Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, din centrul orașului Siret). Oamenii din orașele mai sus menționate, au dat dovadă de simț civic și omenie.  Hai să facem și noi la fel!
Hai să aducem în parc lucruri de care nu mai avem nevoie, mai ales haine de iarnă! Cei care au îmbrăcăminte și încălțăminte de care nu mai au nevoie, să le aducă în Parcul Central al orașului, Duminică 19 Ianuarie, începând cu orele 11. Nevoia cea mai mare, cred eu, ar fi de căciuli, șosete, rulare, mănuși, pulovere, geci, paltoane, pantaloni groși, încălțăminte de iarnă, etc. Să îmbrăcăm copacii din parc cu haine de iarnă de unde, cei fără posibilități, își pot alege, după mărime și nevoi!”, a spus femeia, care a cerut și sprijinul Primăriei Siret pentru această acțiune.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*