Miercuri 01 Aprilie 2020, Actualizat acum 91 zile 12:00 am

 

FOTO Vezi cum se circulă pe drumurile din județul Suceava!

Pe drumurile din județul Suceava se circulă, luni, în condiții de iarnă, nefiind însă niciun tronson blocat în totalitate. 80% din rețeaua de drumuri naționale este deszăpezită în totalitate și se lucrează la lărgirea tronsoanelor pe DN 2, DN 29, DN 17 în activitate fiind implicate autofreze și ATB-uri.

În Pasul Tihuța până la limita cu județul Bistrița și pasul Mestecăniș – circulația se desfășoară normal, în condiții de iarnă, zăpada fiind îndepărtată de pe carosabil.

La nivelul Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, se intervine în continuare pe majoritatea drumurilor județene cu 31 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil și material antiderapant. Se circulă pe un singur sens pe DJ 208 F, Movileni – Dumbrăvița și pe DJ 208 T Fetești – Grigorești. Se lucrează pentru lărgirea carosabilului. Pe sectoarele de drum cu vizibilitate redusă se patrulează cu autoutilitarele din dotare și se acționează cu lamă și material antiderapant.

Pe drumurile județene DJ 172 D Coșna – Poiana Coșnei, DJ 174 Vatra Dornei – Șaru Dornei – Panaci – Glodu, DJ 174 D Dorna Candrenilor – Poiana Negrii, DJ 174 E Șaru Dornei – Neagra Șarului – Gura Haitii, DJ 175 Pojorîta – Fundu Moldovei – Izv. Sucevei – Front. Ucraina, DJ 175 A Rarău – DJ 175 B, DJ 176 Vama – Moldovița – Argel și Brodina de Jos – Brodina carosabilul este acoperit cu polei și pe alocuri cu zăpadă. Se acționează cu utilaje echipate cu lamă și material antiderapant.

Pe DJ 209 D Vîlcele – Costîna – Dărmănești- Siret – Negostina – DN2 carosabilul este acoperit cu zăpadă și în porțiunile expuse sunt formate suluri de zăpadă. Se intervine pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*