Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Jurnalistul sucevean, decorat cu Ordinul Bucovinei în anul Centenar, a devenit tată. Nume special pentru copilul său

Jurnalistul sucevean decorat cu Ordinul Bucovinei în anul Centenar a  devenit tată. Mihai Burciu, născut la Horodnicu de Jos, și soția sa, stilista Carolina Jizdan, sunt părinții unui băiețel pe nume Carol Mihai, care s-a născut la Chișinău.

Mihai este directorul general al trustului media Vocea Basarabiei, radio și televiziune și președintele clubului sportiv Femina.

„Am așteptat foarte mult timp această minunată venire pe lume. Într-un fel a spune este al treilea-primul copil. Am fost copleșit de emoții pe întreaga durată a sarcinii, însă ziua de 12.12, pe care el și-a ales-o să fie atât de specială, a fost dintre cele mai frumoase din viața mea, și a noastră.Un băiețel de 3,5 kg, foarte sănătos. Mama, stilista Carolina Jizdan, se simte bine, bucuroasă, încântată, entuziasmată și fericită. Ne-au fost alături cei mai buni medici de la Maternitatea 2 din Chișinău, locul în care am ales să îi dedicăm venirea pe lume. Așadar, Carol-Mihai s-a născut, trăiască Regele”, a spus Mihai, potrivit shok.md.

El susține că a ales numele alături de soția sa pentru că amândoi iubesc Casa Regală.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*