Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Localnicii din Milișăuți, exasperați de numărul accidentelor din zona lor. „Suntem sătui de reparat garduri și ne este frică să mergem pe marginea șoselei”

Localnicii din Milișăuți sunt exasperați de numărul accidentelor care au loc în zona lor. Numai vineri, în a treia zi de Crăciun, au avut loc patru accidente în aceeași zonă. Revoltați, oamenii le cer autorităților să ia măsuri pentru a preveni aceste evenimente rutiere.

Este al patru-lea de dimineață numai în zona aceasta! Suntem sătui de reparat garduri și ne este frica sa mergem pe marginea șoselei! De când s-a asfaltat aceasta porțiune de drum, la fiecare ploaie sau asfalt umed avem cel puțin 2 accidente pe zi. Avem copii care merg la școală și ne este frica de ce se poate întâmpla”, ne-a spus o localnică.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. mircea says:

    au turnat la vreo 20 cm nai jos ca asfaltul daca ai scapat pe acoscttament ,,,adio directie,,, eu cu ecartamentul ,,jos ,,daca vine salvarea din spate nici nu parasesc drumul public sa trag cît mai pe dreapata…cînd au finalizat asfaltarea,,,firma trebuia sa niveleze acostamentul cu asfaltul,,nu sa lase bordura de 20 cm de acostemene si asfalt de aceea se intîmpla atîtea accidente de la radauti pîna la drum europea s,,,si pina la suceava,,

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*